Om oss

Blomstertips.se har valt ut de vackraste blommorna från några av de största blomsterbuden på internet. Vårt mål är att inspirera och underlätta vid valet av blommor, oavsett om du ska ge bort dem i födelsedagspresent, på alla hjärtans dag eller behålla dem själv.

I dagsläget har vi ett oberoende affiliatesamarbete med Interflora, Euroflorist och Flowerhouse. Att vara oberoende har många fördelar, både för oss och dig som besökare. T ex ger det oss fria händer att tipsa om precis vilka blommor vi vill, utan specifika krav från blomsterbud.

Mål och ambitioner

Största möjliga variation

Vårt urval präglas av stor variationsrikedom. Alla blommor är utvalda med stor omsorg både vad det gäller blomsort, färg, pris och valet av blomsterbud. Detta innebär bl a att varje blomma bara återfinns i en kategori.

Rätt målgrupp

Med våra tips slipper du oroa dig för att ge bort ”fel” blomma. Vi vet vilken bukett eller solitär som passar vid varje specifika tillfälle. Visste du t ex att tio röda rosor betyder ”Jag vill gifta mig med dig”?

Skapa mervärde

Förutom klockrena tips på blommor vill vi ge ytterligare mervärde. Detta gör vi dels genom att ge skötselråd och djupgående fakta om blommor, men även genom att låta besökarna rösta och kommentera vår blomstertips.

Vid frågor eller önskemål är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.